Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I do by Kate Moss

Door Michael op 03.07.2011

Vrijdag 01 juli 2011 stapten Kate Moss & The Kills rocker Jamie Hince in het huwelijksbootje. Topmodel Moss droeg een schitterende vintage jurk van John Galliano, uiterst elegant en detaillistisch met sequins. Schoenen koos ze van Manolo Blahnik. Haar haar droeg ze lichtjes achteruitgestoken met de hulp van kapper SamMcKnight, make-up was eenvoudig aangebracht door Charlotte Tilbury. Hince koos voor een lichtblauw  double-breasted pak van Yves Saint-Laurent.


Het kersverse bruidspaar straalde! Modefotograaf Mario Testino staat in voor de huwelijksfoto's, die krijg je binnen paar maand te zien trouwens in Vogue. Op de gastenlijst voor het huwelijk stonden o.a. Anna Wintour, Stella McCartney, Marc Jacobs, Naomi Campbell & Jude Law. De beste manier om de zomer met een knal in te zetten. Kate is er klaar voor!

page loaded