Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Théorie des Ensembles: nieuw én Belgisch

Door Angelique op 02.07.2011

Gloednieuw onder de Belgische modezon op dit moment en meteen gespot door Belmodo.tv, nous aimons Théorie des Ensembles. We geven jullie al een mini-preview van de komende fall/winter collectie en dit is nog maar het tweede seizoen dat het Belgische label tekent. Het belooft een mooie modenaam te worden. 

Fotograaf van dienst is Tomas Vandecasteele, de top tussen de Belgische modefotografen of doe maar ineens wat ons betreft ook tussen de internationals hoor.

Théorie des Ensembles wordt getekend in België en is een compleet nieuwe stroom binnen het  klassiekere modehuis La Gaviotta. Wij houden van deze nieuwe naam en stijl omdat het heel sereen, vrouwelijk en klassevol is. 

We houden jullie zeker op de hoogte waar je Théorie des Ensembles kan shoppen.

page loaded