Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Festival tip: JBC @ Rock Werchter

Door Michael op 29.06.2011


Yippie, morgen start Rock Werchter 2011! Haal die festivaloutfit maar uit de kast ... en weet je wat ... als die vuil raakt door je capriolen tijdens het festival? Dan laat je die toch gewoon wassen ter plekke! Kledingketen JBC zorgt er voor dat jij er terug spik en span uitziet én dat jouw kleren een was- en strijkbeurt krijgen. Ondertussen krijg je nieuwe kleding voor het wachten. Onder de slogan Let's Get Dirty  zal je op de Werchter weide een gigantisch wasmachine zien. JBC-people gaan verkleed als wasmachine het publiek in op zoek naar de vuilste exemplaren. Geselecteerden krijgen een festivalvraag voorgeschoteld, ken je de oplossing dan is het time to hit the showers!

Fris & net zijn horen helemaal niet tot de codewoorden als je een paar dagen rondslentert op de festivalweide. JBC komt dus écht als geroepen! De vervangkledij is speciaal voor het festival ontworpen. Boys krijgen een kaki short met fel blauw accent én een fel blauw t-shirt met de vlekkenprint op. Girls kleden zich in een tanktopjurk met wit-blauwe strepen en een afwerking in koraal. De zwarte afdruk van een modderhand zijn overal op terug te vinden. 

www.jbc.be

www.rockwerchter.be

page loaded