Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#Regenttweet in LDN

Door Angelique op 26.06.2011

OMG, London calling? Oh yes baby anytime! Wekker in overdrive om 05:30, 06:30 deur thuis dicht, wagen in, 07:30 Eurostar Brussel Zuid op, 2 uur later: Londen St. Pancras uit, metro London Picadilly line in:  LDN arrived & sales shopping check! Dat Londen één van de Belmodo.tv favorieten der modesteden is, kon je al lezen in vorige London trippin' part I, II en III. Logisch want het is dé wereldstad waar we dankzij Eurostar op slechts 3 uur tijd voor een dagje op en af zoooooo makkelijk kunnen gaan shoppen. 


We gaan met Belmodo.tv liefst off the beaten track trippen en nemen jullie mee naar hidden places, maarrrrrrr... we maken ook graag een uitzondering, bijvoorbeeld gisteren voor Regent Tweet. Het event dat heel wat modebloggende ladies uit Frankrijk en natuurlijk België verzamelde om te tweeten over hun shoppingervaringen tijdens een dagje London sales @Regent Street of liever #Regenttweet.

Regent Street is samen met Oxford Street de hoofdstraat waar je moet zijn voor grote modenamen. Als je Regent Street zegt dan moet je absoluut naar de allereerste COS ter wereld, nu al bijna 4 jaar geleden geopend. Je wordt zo naar de authentieke gebouwen van luxewarenhuis Liberty gelokt zonder dat je het zelf doorhebt, met dank aan de mooie oude architectuur natuurlijk. Uniqlo moet je binnen want je shopt er basics aan zeer betaalbare nooit geziene prijzen. Doe daar nog eens Anthropologie, de grote zus van Urban Outfitters bij en je krijgt een instant happy shopping gevoel. 

Wat moet je nog meer? Oh ja een lekkere, energierijke hap natuurlijk. Die ga je best halen bij Heddon Street, een zijstraat van Regent Street, waar je vanalle eethuizen samen vindt. Tibits is dé oplossing voor de fast health food freak. Snel, heel netjes én gezond dat zijn dé woorden om Tibits makkelijk samen te vatten. 

Welke Belgische modebloggers er allemaal naar Regent Tweet trokken, zie je binnenkort hier op Belmodo.tv in de London #Regenttweet video.

Ik heb een superfijne dag gehad, thanx ladies, thx Regent Street & thx Eurostar. Oftewel @Dorothydancing @brunettebloggin @StyleLab_ @Laure_Elle_be @creamoflondon @eln_m  @lajoliette & all the other ladies: thx was a nice day #regenttweet

page loaded