Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Drink Elvis Pompilio in stijl

Door Angelique op 24.06.2011

De bekende Belgische hoedenmaker Elvis Pompilio is benoemd tot artistiek directeur van Schweppes. Jawel, het lekker frisse en prikkelende sodalabel, dat wij bij Belmodo.tv vooral liefst drinken als dé klassieker 'voor mij een gin tonic aub'... drink je vanaf nu with style dankzij de bekende hoedenkoning.

Het is duidelijk dat Mister Tarantino's muze en gezicht van Schweppes Uma Thurman een zeer dankbare lady is als inspiratie voor Pompilio's aparte creaties. Hij creëerde voor Schweppes een nieuwe look & feel: stylish met een kleurrijke knipoog. We drinken vanaf nu een Schweppes met een rietje ontworpen door Elvis Pompilio. De rietjes zijn verzilverd en bestaan in 4 ontwerpen en Elvis ontwierp ook 6 mooie pins. Hoe je deze collectors items kan bemachtigen lees je op facebook.com/schweppesbelgie

Drukke tijden dus voor Elvis die vorig jaar zijn boetiek in Brussel opende dat lees je hier in het Belmodo.tv artikel 'Elvis Pompilio opent boetiek/atelier.

En ook voor ons is het druk druk druk want binnenkort trekken we het land rond met onze Belmodo.tv fotolens op zoek naar ladies & gents who love to drink Schweppes with style ;o) 

page loaded