Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

On my radar… Current/Elliott

Door Tiany op 22.06.2011

Current/Elliott  werd geboren uit liefde voor denim en vintage- my second big love. LA-based stylists Emily Current en Meritt Elliott startten in 2008 met het customizen van vintage jeans en van het een kwam dan ook zeer snel het ander. Meaning, een gigantische celeb fan base, met klanten als Katie Holmes, Cameron Diaz en Rachel Bilson.Het merk is all about een moderne aanpak van Amerikaanse klassiekers, maar dan met een tijdloze vibe. En elke pair of jeans wordt dan ook geboren uit een originele vintage sample om de retro touch te garanderen.

Voor wie totally into vintage is, maar niet meteen de moed heeft om de plaatselijke thrift store te gaan onderspitten en voor wie gewoon zijn ding niet vindt in het aanbod aan jeans, raad ik toch wel een heerlijk zittend Current/Elliott exemplaar aan. 

De denim goodies van Current/Elliott zijn online te verkrijgen bij Net-a-porter

1. The Captain Cotton pants

2. The Dorothy stretch-denim pencilskirt

3. The Boyfriend Mid-rise stretch-denim shorts

4. The Ankle Mid-rise skinny jeans 

page loaded