Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

On my Best Behavior in the Summer Sun

Door Tiany op 20.06.2011

I'm a huge fan of Danish brand Best Behavior, wat  garant staat  voor multifunctionele no-nonsense design. Denk aan edgy en relaxte silhouetten waarbij geen enkele knip of drapage toevallig is. Maar ook aan opvallende prints en kleurtjes in comfortabele stoffen met een goeie snit, volledig ook mijn ding zijn. Comfy but stylish en dus ideaal voor multi-task mama's zoals mezelf: weekends met de kiddies, cruisen op de nivea boot of dagjes heen en weer naar Parijs vragen nu eenmaal om pretty maar comfortabele goodies. 

Deze zomer ging Best Behavior voor knalkleurtjes en laat dat nu right up my alley zijn...Mijn Best Behavior outfits:

-Multicolor dress van Best Behavior via Lily and the Lady

-Elizabeth & James wedges

-Filippa K Gilet

-Very by Vero Moda blazer/top

-Morro koraalrode broek van Best Behavior via Lily and the Lady

-Isabel Marant pumps

page loaded