Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Veronique Branquinho for Marie Jo L’Aventure

Door Tiany op 17.06.2011

Vorig jaar koos het Belgische lingeriemerk voor het ontwerpersduo A.F. Vandevorst als gastdesigner, dit jaar is Veronique Branquihno aan de beurt. De designer ontwierp een prachtige capsulecollectie in onyx en smaragdkleurig satijn die helemaal in de sfeer is van de jaren 50. Marie Jo L'Aventure koos voor de ontwerpster omdat haar stijl volledig matcht met die van het merk. Branquinho van haar kant za deze samenwerking helemaal zitten omdat ze steeds gefascineerd werd door lingerie, maar het een vak apart is. De knowhow van het merk en de designesthetiek van de ontwerpster komen nu samen in deze mooie collectie die verkrijgbaar zal zijn vanaf midden september. I want it all, please!

page loaded