Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Angelina Jolie zonder make-up

Door Michael op 14.06.2011

Angelina Jolie toont zichzelf zonder make-up en heel gewoontjes in de nieuwe campagne voor Louis Vuitton. Op blote voeten, in haar eigen kleding showt Angelina zichzelf dobberend op een houten bootje. De foto's zijn van Annie Leibovitz en werden genomen in Cambodja. De foto's werden bekend gemaakt door Women's Wear Daily. De fotografe zou veel moeite moeten hebben gedaan om Jolie's 4 kinderen uit het beeld te houden. Dat Angelina het nieuwe gezicht van Louis Vuitton werd kon je trouwens al eerder lezen in het Belmodo.tv-artikel Angelina Jolie kiest Louis Vuitton.

Miss Pitt zou voor de opdracht ettelijke miljoenen krijgen, die ze allemaal aan charity zou schenken. Angelina stapt hiermee in de voetsporen van o.a. Bono, Sean Connery, Keith Richards & Catherine Deneuve die ook allemaal meewerkten aan de Core Values-campagne van Louis Vuitton. Of de schoonheid werkelijk géén make-up of styling heeft gehad betwijfel ik ten zeerste. Ik ken namelijk bitter weinig mensen die deze natural look zomaar krijgen. Wat denk jij?

page loaded