Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face forward: Bambi Northwood-Blyth

Door Patricia op 09.06.2011

De Australische Bambi Northwood-Blyth staat op nummer één wanneer het gaat om up and coming modellen. Ze is vooral herkenbaar door haar indringende blik en dikke zwarte wenkbrauwen. Ik spotte haar voor het eerst op The Sartorialist en werd meteen verliefd op haar frisse uitstraling. Een jaar later is Bambi op zijn minst gezegd goed bezig. Ze duikt meer en meer op in editorials, haalt covers binnen en loopt grote shows. Wij zijn haar alvast nog niet beu gezien, so bring on the Bambi!


Foto's van Simon Cave


Muse Magazine


Muse Magazine


Harper's Bazaar Espana


The Sartorialist

.
Door Tierney Gearon voor 10 magazine


Lookbookfoto's van Josh Goot en Zara TRF

Russh Australia

Ksubi & French connection


H&M

Op de runway voor Giambattista Valli en Jil Stuart

page loaded