Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Arnhem Impressions

Door Patricia op 07.06.2011

Vorige week trokken Tiany en ik naar Arnhem om ons onder te dompelen in de wondere wereld van de Biënnale, a.k.a a place where art meets fashion. We ontdekten dat Arnhem een kleine maar gezellige stad is vol mode. Binnenkort krijg je van ons een videoreport over onze avonturen, en momenteel krijgen jullie al een voorsmaakje in de vorm van ons fotodagboek! Enjoy!

Spijkers & Spijkers in het MMKA

De Spijkers en Spijkers expo in het Museum voor Moderne Kunsten is een Alice in Wonderland-achtige tentoonstelling over de tienjarige carrière van de ontwerpende tweeling. Bij de noorderburen is dit ontwerpersduo al van het begin happening, in België zijn ze nog niet zo bekend, maar daar komt hopelijk snel verandering in. De designs van Spijkers en Spijkers zijn steeds gebouwd rond thema's als Gauguin, Metropolis en Gone With The Wind, wat resulteert in prachtige geïnspireerde ontwerpen. 

 

Biënnale-lovin' op de AkzoNobel site

De Biënnale werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd, en ditmaal in de voormalige AkzoNobel fabriek, wat zorgde voor een mooie setting. De Biënnale toonde installaties en silhouetten van verschillende ontwerpers en kunstenaars, waarin in verschillende kunstvormen gelinkt worden aan mode.

Zoek de Jil Sander & Prada silhouetten...

Shops & foodlove

Een mooie mix van mode, boeken en design bij Coming Soon. Deze shop specialiseert zich in Nederlands design. 

Good food bij Dudok, waar je tijdens de Biënnale nog de expo Peter Stigter aan de muur kan bewonderen.

Belgische ontwerpers in een huiselijke setting bij Jones.

Cadeaushoppen bij Van Mij.

Loungen aan de Rijnkaai bij Rose's.

Retail in een oude kerk bij Humanoid.

Vintage shoppen bij Super Duper.

page loaded