Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Swatch Girls Pro surfcamp & the preview

Door Angelique op 06.06.2011

Afgelopen weekend waren er al de eerste eindejaarsshows van de modeacademies van Sint-Niklaas en Brussel dat lees je hier in de artikels Academieshow '11: SAKS en La Cambre. Maar naast fantastische shows van studenten die hun eerste stappen wagen op een podium was er ook ene Belmodo.tv addict die haar eerste sprongen waagde op een plank in zee. OMG, als dat maar goed afloopt... Inderdaad me and my Belmodo.tv Swatch story.

Swatch surf paradise

Als je wil surfen, en deze keer ff niet online maar op echte mooie golven :o), dan moet je absoluut in Hossegor, Zuid-Frankrijk zijn. Een van de hotste surfspots van Europa was dan ook afgelopen weekend dé place-to-be voor het wereldkampioenschap surfen voor de ladies.


Sally Fitzgibbons, de 20-jarige Australische won er afgelopen vrijdag de Swatch Girls Pro. Meer info over het event en de andere surfladies vind je natuurlijk op www.swatchgirlspro.com

Naast het kampioenschap was er ook een Swatch surfcamp voor dummies zoals ik. Stress van bij mijn vertrek voor niets want believe me, het is zoooooooo zalig. Ook Tiany had een jaar geleden dezelfde ervaring in Biarritz dat lees je hier in My own private pointbreak and the Biarritz connection


Belmodo.tv verenigd met Marolein van Peach en Lauren van Styletoday in, jawel, surfplunje.

Swatch afternoonparty with some fashion people


Summer is in & glasses are on, check!Swatch summer preview

Naast onze surfcapriolen, geef ik je ook graag een preview van de Swatch horloges die je vanaf juli in de winkel kan vinden.De nieuwe Swatch Gent Originals o.a. in nieuwe kleuren mét stripes en een samenwerking met Hiroyuki Matsuura. Maar ook de Full Blooded Chrono versies komen nu uit. 

Onze favoriet is toch wel de Gent Original 'Scape' Swatch een samenwerking met Rankin. De Londense fotograaf en regisseur werkte al samen met haal wat fashion it-girls als Daisy Lowe, Chloe Sevigny, Katy Perry en vele andere schone en vooral beroemde madammen.


Deze Swatch is al helemaal van jou voor slechts € 45, we want, we want.

page loaded