Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belgische juwelen van Les Deux

Door Michael op 04.06.2011

Every love story has a beginning, zo kan je de start van Les Deux goed omschrijven. Les Deux is het Belgische juwelenmerk van Joele Huybrechts & Dimi De Cooman. Les Deux lanceert 2 keer per jaar een commerciële collectie. Verwacht je aan tijdloze en universele juwelen die échte verhalen draagbaar maken. Alles kan je verdelen in 3 lijnen: classics, contemporary & de limited edition
Les Deux brengt voor deze zomer een prachtige Rose collectie. De lijn bevat Sterling Silver bases, stenen als Violet Amethyst, Amazonite, Rose Quartz, Red Coral & Howlite. Elk ontwerp kan je bovendien ook verkrijgen in 18 karaat geelgoud of witgoud. Rose - The Love For Gardening is compleet geïnspireerd op de kracht van moeder natuur. Rose is niet zomaar een bloem maar wel een lady die verzot is op tuinieren. Verwacht je aan zilveren charmbracelets. Alle stukken van Les Deux zijn volledig handgemaakt in België. Elke collectie draait rond een verhaal. Blanche Neige brengt je terug naar sneeuwwitje en de boze heks, Preciosa neemt je mee naar Andalusië & GlamNoir toont een glamoureuze Hollywood fifties style. Je kan kiezen uit ringen, oorbellen, halskettingen en broches. Je kan alles samen maar ook apart dragen. 

Ben je op zoek naar een unieke set trouwringen dan is Les Deux een perfecte optie! Het designersduo helpt je met veel plezier in jouw zoektocht naar dat ideale prachtstuk.
Voor de herfst- & wintercollectie 2011 vertelt Les Deux het verhaal van de hedendaagse vrouw met het thema Gitane. Een vrouw die constant in beweging is en de perfecte combo zoekt tussen haar carière, familie en haar persoonlijke vrije tijd. Een echte hedendaagse gipsy vrouw aka gitane die op zoek is naar de ware reden van het leven. De Gitane collectie bestaat uit heel veel combinatieringen; een ring voor haarzelf, een ring voor de ware liefde, een ring voor haar eerste baby, een ring voor de thuis die ze heeft, ... Mix'n matchen is de boodschap dus! 

Les Deux juwelen kan je kopen bij o.a. Zabiluz in Antwerpen, L-square in Brussel, Mozaïek in Leuven, A.Puur.A & Pand 13 in Gent.

Voor nog meer inspiratievolle juwelen check de website van Les Deux.

page loaded