Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Academieshow ‘11: La Cambre

Door Michael op 04.06.2011

La Cambre mode(s) fait son show! Onder die noemer presenteerden de modestudenten hun eindcollecties van dit academiejaar bij La Cambre in Brussel. Belmodo.tv was er bij en geeft je met veel plezier een overzicht met véél foto's. Check ook zeker het Belmodo.tv - overzicht met alle data van de fashion shows van de academie van Antwerpen, Sint-Niklaas & Gent. Place to be waren de Hallen van Schaarbeek waar in totaal 5 studiejaren het beste van zichzelf gaven. 

Serieus wat ambi in de zaal en niet alleen omdat het er 90° C bleek te zijn, of omdat de show bijna 4 uur duurde maar ook door de creaties die we te zien kregen op de catwalk. In ieder geval heeft elke student zijn uiterste best gedaan om ons zijn/haar visie van mode duidelijk te maken. De masters vormden de kers op de taart van een lange avond. Prachtige creaties kregen we te zien van Lucas Sponchiado & Celine De Schepper. Absoluut mijn 2 grote favorieten. Wil je nog meer ontdekken check dan het uitgebreide overzicht!

1ste bachelor La Cambre

2de bachelor La Cambre
3de bachelor La Cambre3de bachelor met o.a. Michelle Bagdasshrihn, Emmanuelle Lebas, Anouk Fallon, Anais Lalu & Pablo Henrard1ste jaar master La Cambre met o.a. Gioia Seghers, Deborah Rozenberg & Lucia Cabanova- Louise Leconte


5 de jaar masters La Cambre

Celine De Schepper
Erika SchillebeeckxJustine De Moriame


Zoe Vermeire


Seraphine d'OultremontGervaise Gournay


Lucas SponchiadoElise Viste


La grande finale


Check het Belmodo.tv-overzicht met alle data van de fashion shows van de academie van Antwerpen, Sint-Niklaas & Gent.

page loaded