Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Well hello Hi Panda!

Door Michael op 03.06.2011


Vroeger had ik altijd dromen waarbij ik de trotse eigenaar was van een keischattige pandabeer. Maar al snel kruipt de realiteit onder mijn huid als ik te horen krijg dat die liefelijke panda met uitsterven is bedreigd. Shame on you world! Genoeg activisme ... om die panda nog meer in de kijker te zetten kan je voortaan de grappige creaties dragen van het Chinese merk Hi Panda. Het label is het funny resultaat van de jonge kunstenaar Ji-Ji, hij ontwierp in 2000 een reeks van 3 pandafiguren. Die panda vormde de basis van het idee om een eigen kledinglijn te starten. 

Hi Panda kan je ondertussen wereldwijd scoren in meer dan 50 Hi Panda boetieks en tal van andere shops. Voortaan kan je het hippe pandamerk ook in België kopen. Kunst & fashion zijn sterk verweven @ Hi Panda! Om de lancering in Parijs kracht bij te zetten organiseerde Hi Panda een tentoonstelling in het Palais de Tokyo. Meer dan 40 wereldbekende sterren kwamen een kijkje nemen, o.a. Anna Wintour, Pharell Williams, Kayne West, Catherine Deneuve, Kristin Scott Thomas, Ines de la Fressange & Carine Roitfeld. 


Hi Panda brengt de iconische pandabeer op o.a. sweaters, t-shirts, jassen, jeans, hoodies, petten, speeltjes & accessoires. Mannen & vrouwen kunnen meer dan kiezen uit een groot aanbod. De panda is er trouwens in verschillende versies aangepast aan het seizoen. Het lieve beestje toont zijn kunstjes als deejay, basketballer, surfer, rapper, fietser, miljardair en vele andere.Hi Panda kan je in België kopen bij o.a. Café Au Lait in Wijnegem, Fashion Point in Maasmechelen, Uno in Knokke & Ariel in Luik.

www.hellopanda.net

page loaded