Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer Stocksale Flush Gent

Door Michael op 03.06.2011

Klaar om je helemaal te laten gaan in je zoektocht naar fashion & urban/street brands? Dan moet je absoluut nu meteen richting Flush in Gent voor de Summer Sale. Place to be is de Hoogpoort 22 in het centrum van Gent. Je kan er merken vinden als Carhartt, Levi's, WESC, Sessun, People's Market, Gsus, Nudie Jeans, Boxfresh, Obey, Junk de Luxe, Edwin, Numph, Ichi, Indian Rose, Minimum, Resteröds, Humor, The Hunderds, Modstrom en veeeeeeel meer. Alles voor mannen, vrouwen & de kids. 

Perfecto dus om vrijdag 3 juni & zaterdag 4 juni je zomergarderobe aan te vullen! 

Summer Fashion Brands Stocksale
Hoogpoort 22 
9000 Gent 
van 10:00 tot 18:00 
betalen kan cash, met bancontact of andere kredietkaarten

page loaded