Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belgische tassen van Niyona

Door Michael op 02.06.2011


Belgisch talent steunen is 1 van onze vaste waarden! Wanneer dat talent verschijnt in de accessoire & handtassen sfeer gaat het alarm uitzonderlijk nog harder! Helemaal nieuw op de Belgische markt is Niyona. Een lederwaren merk dat het accessoire terug brengt naar zijn essentie. Deze designs zijn 100% handgemaakt in België. Ontwerpster van Niyona is Nina Bodenhorst. Nina ontwerpt draagbare dromen die voor elke vrouw een must have zijn.Ben je op zoek naar die ene handtas die iedereen gezien heeft maar die je nergens kan vinden? Wel dan is Niyona jouw antwoord. Perfect om overal naar toe te nemen en je te voorzien van alle dagelijkse benodigdheden. Niyona staat voor pochettes, sportzakken, toilettassen of hand bags. Het Belgische brand is er trouwens voor zowel vrouwen als mannen. Je kan gaan voor sobere kleuren als zwart, kaki of bruin tot felle kleuren als oranje, blauw & roze. De handtassen zijn bovendien gemaakt let een speciale LED technologie die je handtas opvallend lichter maakt. Vanaf nu omring je de Belgische mode op nog een sterkere manier!

page loaded