Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

To do: Arnhem Mode Biënnale

Door Patricia op 01.06.2011

Het verlengde weekend staat voor de deur. Dat komt goed uit want vandaag gaat de Mode Biënnale in Arnhem van start, een internationale mode-event dat op slechts enkele uren rijden van ons verwijderd is. Niet te missen voor de fashionfreaks onder ons, want de Biënnale omvat een ongelofelijk aantal interessante mode-expo's, een winkelroute en verschillende workshops. 

 

Tiany en ikzelf gaan de volgende dagen de Biënnale en de rest van Arnhem onveilig maken. Op de to do list: De Spijkers en Spijkers expo, verschillende shops en uiterààrd de AkzoNobel site, de place to be voor de hoofdtentoonstelling.

Mode Biënnale Arnhem
1 juni 2011 - 3 juli 2011
De volledige info vind je op: www.arnhemmodebiennale.com

page loaded