Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stiletto Run 2011: picture time!

Door Patricia op 30.05.2011

Gisteren vond in Hasselt de derde editie van de Stiletto Run plaats, een evenement dat georganiseerd wordt door het modemuseum van Hasselt. Het concept is duidelijk: de vrouwen die het snelst 300 meter kunnen afleggen op hun stiletto's vallen in de prijzen. De hoofdprijs ging naar Riane Klein Brinke uit Enschede en was maar liefst € 1500 shoeshopping bij La Bottega in Hasselt, gevolgd door € 750 en € 250 shoptegoed bij dezelfde boetiek voor, Kyrra Delissen uit Brecht en Alyzée Tanghe uit Knokke Heist, de dappere dames op de tweede en derde plaats. Belmodo.tv reikte de prijs uit aan de best geklede lady. Isabelle Nulens uit Hasselt won een designertas van Michael Verheyden ter waarde van € 500. De boodschap was dus wel degelijk: "dress to impress". Dan was er ook nog de Blogger's run, waarbij onze eigen modebloggers in the name of fashion de 300 meter aflegden. Hanan El Bastani won een jaar lang gratis schoenen bij New Look. Reden genoeg om je beste beentje voor te zetten!

 

 

De running ladies die vol ongeduld wachten op hun keurmoment en de streetstylespotting van Isabelle Nulens, die later op de dag de Belmodo.tv prijs won.

De bloggers genieten nog even van een terrasje voor ze moeten rennen.

Van links naar rechts: Farah Fashion Fabrice, Kim van Brunette Blogging, Krizia van Shark Attack, Kim van Ella & Louise, Afrodite van The Fashion Folio en Hanan van Fashion Fabrice.

Gilles van Wood and Rags, niet op stiletto's, maar op zijn gepersonaliseerde Nike ID's.

  

Tatjana, de vriendin van Gilles en de zusjes van Fashion Fabrice.

Van links naar rechts: Isabelle Nulens, Alyzée Tanghe, Riane Klein Brinke en Hanan El Bastani. 

Stay tuned voor het videoverslag, en herbekijk hier de video van vorig jaar in het artikel 'Tiany checkt Stiletto Run in Hasselt'.

page loaded