Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Angela Lindvall & The Summer Celebration

Door Patricia op 30.05.2011

Angela Lindvall siert de cover van het juninummer van de Russische Elle met een shoot die helemaal zomers is, én helemaal LA. Het doet mij alvast zin krijgen om op een vliegtuig te stappen richting California en aan het zwembad van één of andere celeb te gaan chillaxen. Deze foto's werden overigens genomen door Asa Tallgard in het Sheats-Goldstein huis. Deze mansion in Beverly Hills werd in het begin van de jaren 60 ontworpen door  architect John Lautner en heeft één van de zotste uitzichten die je je maar kan inbeelden. Het huis werd al verschillende keren in films en shoots gebruikt, maar bij mij deed vooral Charlie's Angels: Full Throttle een belletje rinkelen. Hoe dan ook, het eindresultaat mag er zeker wezen.

Foto's via Fashion Gone Rogue

page loaded