Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M presenteert A/F 2011

Door Michael op 27.05.2011

H&M presenteert zijn herfst- & wintercollectie 2011 voor foxy ladies & classy gentlemen. De collectie bevat enkele top stukken die het fashion gehalte in jouw kleerkast de hoogte in duwen en dat bovendien tegen een goeie prijs. Elegantie is het centrale thema in de damescollectie. Perfect bij elkaar passende kleuren als bruin, camel, crème en bordeauxrood zorgen voor een zelfverzekerde uitstraling. De seventies zijn alom tegenwoordig, denk aan wijde broeken, chique blouses en comfy knitwear.

Ladies vinden in deze collectie stukken die makkelijk draagbaar zijn en compleet eigentijds zijn. Silhouetten die gelijk staan aan modeklassiekers maar dan met een nieuwe snit of nieuwe styling. Verwacht je aan tweed, bloemenprints, paisley & ruiten. Een perfecte mix van klassieke & etno style details als franjes, kwastjes, kraaltjes en borduursels. Key items zijn absoluut een klassieke mantel, parka, imitatiebont, blazer, pantalon, rok tot knielengte, blouse, poncho & grove knitwear. Spice up your look met accessoires als lederen ceinturen, tassen, laarzen, handschoenen, sjaals & hoeden. 

De mannen mogen rekenen op eenvoud & functionaliteit. Combineer de musts van het seizoen met jouw klassieke favorieten. Een grofgebreide kraag of een rustieke parka in combinatie met een klassiek kostuum of een colbert in 2 kleuren met een wit hemd. Autohandschoenen, cognackleurige lederen laarzen of een riem, een smalle stropdas of een hoed zijn de perfecte accessoires om je silhouet compleet te maken.

Check www.hm.com voor nog meer inspiratie!

page loaded