Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M steunt WaterAid

Door Michael op 26.05.2011

Vanaf vandaag kan je bij H&M terecht voor de WaterAid collectie. Denk blauw, blauw, blauw en water! H&M steunt op deze manier voor de 9de keer WaterAid. Deze organisatie helpt om drinkbaar water & sanitaire voorzieningen te verschaffen aan mensen in de armste landen ter wereld waar H&M een deel van haar kleding produceert. De WaterAid collectie kiest dit jaar volledig voor beachwear voor het hele gezin. Naast bikini's & shorts krijg je er ook de lichte zomerkledij & essentiële strandaccessoires bij. 


Je kan kiezen uit jumpsuits, overslagjurken, bikini's & zonnehoeden voor de ladies. Gents kunnen kiezen uit overhemden, shorts & espadrilles. De mini me's kunnen dan weer de schattige kleinere versies dragen. Elke aankoop uit de collectie helpt WaterAid om levens te redden & mensen uit de armoede te helpen. H&M steunt dit initiatief sinds 2002. De samenwerking bracht al meer dan 1,7 miljoen pond op. Feeling blue wordt helemaal anders ... grin

De WaterAid collectie is verkrijgbaar in 150 geselecteerde H&M stores wereldwijd en kan je kopen vanaf vandaag! 1, 2, 3 ... SHOP!

page loaded