Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New Look presents F/W 2011

Door Michael op 24.05.2011


 

De zomerse dagen zijn hopelijk ons Belgen landje nog niet uit maar ondertussen is het al ontdekken geblazen wat er komende herfst & winter te zien zal zijn in de rekken. New Look zit er weer knal op en speelt perfect in op de huidige trends. Die hot things krijgen dan nog een winterssfeertje toegewezen en je krijgt de fall/winter collection 2011. Check al onze Belmodo.tv foto's!

Tiany is er al geruime tijd naar op zoek en enkele weken geleden heeft ze hem eindelijk gevonden. De zoektocht naar de perfecte kimono kreeg een bevredigend einde. Check het Belmodo.tv-artikel Obsessed with kimono's voor Tiany's zoektocht. Binnenkort krijg je de topvangst van Tiany te zien in haar outfitposts. Maar voor iedereen die het fashion item in z'n kast wil hebben, goed nieuws! Want in de wintercollectie van New Look zit er een paar pracht exemplaren.

New Look kiest voor de winter voor thema's als Electric Lady, Modernist, Northern Tribe, Age of Nostalgia & Cocktail Bird. Naast de prachtige Idol collectie mag je je ook verwachten aan super leuke limited edition stuks. Electric Lady draait allemaal rond glamour & luxe. Denk aan fake fur, satijn en decadente kant. Het kleurenpalet varieert van diep rood, fijn groen & nude tonen. Elegantie ten top! Modernist kiest resoluut voor een knipoog naar de jaren '60. Elk fashion stuk krijgt een mannelijke twist met neutrale kleuren. De trench werd volledig getransformeerd met lederen mouwen. 

Age of Nostalgia kiest voor een terugkeer richting jaren '30. Retro geïnspireerde prints opgevrolijkt met vogeltjes & bloemetjes. Very ladylike! Northern Tribe brengt cosy knits en winterwit met fake fur lijnen zorgen voor een écht winters tafereeltje. Cocktail bird omhelst de ultieme evening wear met elegantie. Sequins staan centraal. Kleuren als nude, peach & champagne. Perfect om te stralen tijdens een cocktail avond!

New Look zorgt voor een sfeervolle herfst- & wintercollectie 2011! Prachtige silhouetten met supervrouwelijke accenten. Absoluut richting New Look trekken dus voor je wintergarderobe! 

www.newlook.com

page loaded