Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Forever 21 goes tribal!

Door Lies op 23.05.2011

De Amerikaanse keten Forever 21 komt naar België, maar dat nieuws hoorde je hoogstwaarschijnlijk al waaien. Wanneer exact is ook voor ons nog een raadsel, al weten we uit goede bron dat het rond de zomer zal zijn, en dat eerst Brussel en vervolgens Antwerpen een giga shop krijgen. Het is en blijft sowieso fantastisch nieuws, en we houden de Forever 21-website dus ook nauwlettend in de gaten. Zo kwamen we een duidelijke trend op het spoort, die door Forever 21 op zeer economische wijze vertaald wordt.

Goed nieuws for your inner fashionista, and for your inner money saver, als die er is tenminste!

Shoppen doe je tot de opening in België op de Europese Forever 21 e-shop!


 

page loaded