Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Labels Inc pops up in Brugge

Door Patricia op 20.05.2011

De tweedehands designerstore Labels Inc is, net als zijn uitbaatster Erna Vandekerckhove, een gevestigde waarde in de Antwerpse modescene. Erna steunt initiatieven als Designers Against Aids en zet jaar op jaar de afstuderende Antwerpse Modestudenten in de spotlight. Nu geeft Erna haar project ook leven in Brugge, en kan je er terecht voor de pop-up store van Labels Inc tot eind juli. Deze shop zal uitgaan van hetzelfde concept  en ook hier kan je recente tweedehandskledij en accessoires scoren van zowel Belgische als internationale designers zoals Dries Van Noten, Raf Simons, Marni en Balenciaga. Tot eind juli heb je met andere woorden twee adresjes waar je regelmatig eens moet binnenspringen om een designerdeal te scoren!

Labels Inc Pop-up
Sint Jacobsstraat 3-5
8000 Brugge
www.labelsinc.be

Open op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 18:00.

page loaded