Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mango showt in Centre Pompidou

Door Patricia op 19.05.2011

Het Spaanse supermerk Mango showt traditiegetrouw in Madrid of Barcelona, maar deze keer ging het brand voor modehoofdstad Parijs om zijn modellen de runway op de sturen. En dan niet op eender welke locatie, want Mango koos voor Centre Pompidou. De modellen maakten hun entree op de catwalk via de bekende roltrappen van het kunstcentrum en showden de budgetvriendelijke creaties van de keten voor volgende winter. Van een topshow gesproken!


Foto via Grazia.co.uk

Mango toonde veel glamoureuze evening wear, zoals 70's-silhouetten, doorschijnende blouses en een gezonde portie glitz. Kate Moss liet zich zien naast Terry Richardson zien op het event, en onze eigen Selah Sue mocht er optreden. Het feit dat La Moss aanwezig was doet geruchten over een eventuele samenwerking nog hoger oplaaien, zeker nu haar samenwerking met TopShop verleden tijd is. Wij hopen alvast dat het gerucht waar is. Check hier zeker de video van Mango!

page loaded