Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Année Erotique

Door Michael op 19.05.2011

Le Fabuleux Marcel de Bruxelles bekend van de marcellekes heeft er een zusje bij Année Erotique. Dat wisten we natuurlijk al maar nu zijn de foto's ook up & ready! De chiquere zus ademt helemaal sixties. In totaal werden 5 kleedjes ontworpen die allemaal een toepasselijke hotelnaam meekregen. Een hotel waar de beau monde van de '60's zich graag lieten zien. Hotelmuren die écht verhalen zouden kunnen vertellen, stories die bol staan van de decadentie. Lees namen als Madame Sands, Madame Peninsula, Madame Negresco, Madame Dorchester & Madame Badrutt.

Elk kleedje wordt bovendien vergezeld door een prachtig sjaal die de filosofie toont van année érotique. Check www.annee-erotique.com

page loaded