Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dochters Keith Richards showen Eleven Paris

Door Michael op 18.05.2011

De rock'n-roll zussen Alexandra & Theodora Richards, yes yes de dochters van rockicoon Keith Richards en model Patti Hansen, sieren de reclamecampagne van Eleven Paris. Na Zoë Kravitz & Lizzie Jagger nemen beide ladies de fakkel over en zijn de nieuwe gezichten voor het Franse merk. Eleven Paris bouwt ondertussen al een rocktraditie op met cool dads & pretty moms. 

Alexandra & Theodora zijn trouwens geen nieuwelingen in de fashion industrie. Alexandra kan je terug vinden in o.a. Glamour, Vanity Fair & Vogue. Theodora siert de covers van o.a. Tatler & Rolling Stone. Samen kon je ze al aan het werk zien in de campagne van Tommy Hilfiger. Eleven Paris brengt de rock chick all over! Een rol die beide ladies op het lijf is geschreven. Ze stonden al voor de camera van Terry Richardson en waren trouwens gastredacteur van L'Officiel. 


 

Naast de juiste IT-factor brengen ze de Eleven Paris campagne ook een Scandinavisch tintje. Beiden hebben namelijk Noors bloed én de najaarscollectie kreeg de naam Stockholm Syndrome. Verwacht je aan een clash van creatures, films & muziek uit de jaren '80. Donker & duister, sprookjesachtig & weelderig. Denk veel leder, wol en fluweel. Time for some rock'n-roll!

page loaded