Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Please up D.A.T.E me

Door Tiany op 16.05.2011

Toegeven: ik word meestal verliefd op de meest onwaarschijnlijke stiletto's, vaak te hoog en allesbehalve comfortabel en niet echt handig als je achter je kids moet aanhollen. Daarom heb ik de voorbije jaren ook een liefde gekweekt voor de ohh zo comfortabele sneaker en mijn verzameling heeft  sinds kort een prachtige nieuwkomer erbij gekregen.

Let me introduce you to D.A.T.E... een Italiaanse sneaker met een laidback feel en British inspired looks. Ontworpen en op de markt gelanceerd door 4 Italian boys die mekaar leerden kennen in Londen en hun dromen realiseerden met een toen nog mini collectie sneakers. Ondertussen is het D.A.T.E gamma enorm uitgebreid en naast sneakers for de ladies & the guys hebben ze nu ook een collectie voor kinderen. Onlangs leren kennen in de showrooms van Fashion Club 70 en meteen mijn paar Tender Low besteld om komende zomer relaxed te kunnen rondflaneren in jeans, white tee en mijn D.A.T.E sneakers. 

What's your D.A.T.E flavour? Laat het me weten en doe vooral mee aan onze wedstrijd...we zijn er namelijk in geslaagd om sneakers te versieren om jullie ermee te plezieren.

check hun site en fall in love met de leuke D.A.T.E sneakers www.date-sneakers.com

page loaded