Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lila Grace Candlelight shopping

Door Patricia op 16.05.2011

Deze woensdag 18 mei kan je bij de supervrouwelijke boetiek Lila Grace in de Antwerpse Nationalestraat terecht voor een avondshopping. De winkel zal die dag open blijven tot 22h en een korting bieden van 10% op hun goodies. Lila Grace is de shop van vriendinnen Nathalie en Olivia, die bij Lila Grace mooie kledij bieden aan betaalbare prijzen. Je kan in deze winkel alles vinden van lingerie tot schoenen en juwelen, of zoals ze zelf zeggen: "Everything for you, my lady!". Het zal woensdag ongetwijfeld gezellig worden, dus ga zeker even langs!

Lila Grace Candlelight Shopping
Woensdag 18/05/2011 van 18.00 tot 22.00
Nationalestraat 83
2000 Antwerpen

Meer info op facebook en www.lilagraceantwerp.com.

 


 

page loaded