Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Nivea Blue Boot experience

Door Tiany op 15.05.2011

Ik ben opgegroeid met Nivea, het legendarische blauw potje dat op zowat elk pijnlijk of geschaafd plekje gesmeerd werd om in no time te genezen. Anno 2011 blijft het blauwe potje steeds in de buurt en is mijn affectie voor het merk enkel nog gegroeid: mijn bodylotions, handcrèmes en deo’s behoren tot een dagelijks ritueel en dan is er ook nog het uitgebreid gamma aan babyproducten die nu ook mijn twee meisjes heerlijk doet geuren en dag na dag ultra aaibaar houdt. Ik was dan ook enorm vereerd toen ik door Nivea gevraagd werd om mee te gaan cruisen in Hamburg...

Eerlijk, ik was me niet helemaal bewust van wat ik mocht verwachten en was dan ook completely flabbergasted toen ik aan de gigantische Blue Boat arriveerde. Nivea had nòg verrassingen in petto, want speciaal voor de gelegenheid hadden ze niemand minder dan Rihanna gecharterd naar Hamburg voor een mini privé concert. Wat ik ervan vond? Ehh, laten we zeggen dat ik vanaf nu in de ban ben van Rihanna, want 1, ze is onwaarschijnlijk mooi en 2, ze kan écht wel zingen...respect dus.

Nu even ter verduidelijking: Rihanna wordt niet het nieuw gezicht van Nivea, wél de voice van de nieuwe campagne, met haar nieuwe single California King bed. En als je het ons vraagt, is dit de ideale match.   

De boot experience was heerlijk; lekker chillen, genieten van heerlijk eten & cocktails, shows, een beetje dansen en het Happy B-day zingen bij de revelatie van de Nivea taart...Verwacht je dit jaar nog aan zeer fijne acties ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het merk, hou daarom ook www.nivea.be in de gaten want 1 jaar lang biedt NIvea honderden voordelen, cadeaus, kortingen, wedstrijden en nog meer...

Zot coole breakdancing activities & ballet as I had never seen it before

My Nivea Boat 'crib'

oops, vergeten een foto te maken van mijn hangmat op het terras van mijn cabine...however I did enjoy it!

Bootje varen... en de marine look is all over the place. Stripes a go-go

Geweldige retro Nivea verpakking, bring it back...dit wil ik namelijk graag op mijn boudoir tafeltje!

page loaded