Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jean Paul Gaultier tekent champagnefles

Door Michael op 13.05.2011

Jean-Paul-Gaultier-ontwerpt-champagnefles-Piper-Heidsieck-Belmodo.tv-2 Jean-Paul-Gaultier-ontwerpt-champagnefles-Piper-Heidsieck-Belmodo.tv-1

Voor de 2de keer ontwerpt designer Jean Paul Gaultier een champagnefles voor Piper-Heidsieck. Het design van de cuvée brut bestaat uit een jurkje van zwart latex in combinatie met netkousen. Zwart & rood zijn de hoofdkleuren. Denk red carpet, glamour & cancan en je bent er helemaal! De godendrank draagt ook duidelijk de naam van Jean Paul Gaultier. Opvallend is het schattige maskertje.

In 1999 tekende hij al een fles uit met het opvallende rode korset. Dat was trouwens de allereerste keer dat een champagnehuis een designer vroeg om een fles te ontwerpen. Ondertussen werkte Piper-Heidsieck al samen met o.a. Christian Louboutin en Viktor&Rolf.

Jean-Paul-Gaultier-ontwerpt-champagnefles-Piper-Heidsieck-Belmodo.tv-3

De fles is verkrijgbaar vanaf juli voor de richtprijs van € 45.

www.piper-heidsieck.com

page loaded