Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Georgia May Jagger & Marc Jacobs fight like girls

Door Patricia op 12.05.2011

Nee, er is geen beeldmateriaal boven komen drijven waarin de designer en het model in een catfight belanden, Mr. Galliano heeft in die categorie al genoeg drama veroorzaakt voor een heel jaar. De beroemde dochter van Mick Jagger en Jerry Hall kroop wél voor de lens om gekiekt te worden voor de "Fight like a girl" campagne van Marc by Marc Jacobs. Deze kadert binnen "Fashion targets breast cancer", een initiatief van department store Brown Thomas. De strijd tegen borstkanker ligt Georgia May na aan het hart omdat ook haar tante slachtoffer werd van de ziekte, daarom trekt ze letterlijk de bokshandschoenen aan en showt ze de canvas tas die Jacobs speciaal voor het goede doel ontwierp. Op deze tas prijkt naar goede gewoonte Miss Marc, het cartoonfiguurtje dat het boegbeeld is van de ontwerper zijn tweede lijn, met bokshandschoenen zoals die van Georgia May, en het T-shirt opschrift "Fight like a girl". 

1_1197 2_1103

De tas kost zo'n 35 € en de opbrengst gaat naar de goede doelen Europa Donna Ireland en Action Breast cancer. Je vindt de info en de tas op  www.brownthomas.com.

page loaded