Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stiletto Bloggers Run: win 1 jaar gratis shoes!

Door Tiany op 12.05.2011

29 mei - Hasselt City - de befaamde en gevreesde Stiletto Run... krijgt dit jaar een bloggersstaartje.

Say What?

Op zondag 29 mei tijdens de autoloze zondag in Hasselt zal rond 16:30 ter hoogte van de oude gevangenis het startschot gegeven worden van Stiletto Run, editie III.

Naast de voorrondes voor de ingeschreven ladies is er dit jaar ook een exceptionele 'Bloggers Run' enkel en alleen bestemd voor you pretty blogging ladies out there en de prijs... is niet min! 300 meter sprinten op hakken van pumps of sandalen die minimum 9 cm hoog en maximum 1,5 cm breed zijn is all you have to do. De winnares mag een jaar lang elke maand een nieuw paar schoenen naar keuze gaan shoppen bij New Look... 1 JAAR LANG! 

Don't forget to dress to impress

Want je maakt ook kans op de Belmodo.tv prijs. Voor het startsein zal door de Stiletto Run jury tussen 16:30 en 17:00 de Belmodo.tv-prijs toegekend worden aan de best geklede deelneemster. Zij krijgt een designerhandtas van Michael Verheyden ter waarde van 500 euro cadeau. So work the outfit ladies!

Om je als blogster in te schrijven, hoef je gewoon een mail te sturen naar [email protected] met vermelding van je blog.

Opgepast: laarzen zijn niet toegelaten.

Ladies, may the stiletto force be with you! And pretty please spread the word

Zondag 29 mei, 16u30 - Start rond 17u00 

Modemuseum Hasselt - Thonissenlaan
011/ 23 96 21

page loaded