Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Reminder: Forever 21 BXL rekruteert morgen!

Door Patricia op 11.05.2011

Heb je er altijd van gedroomd om in de mode te werken? Vergeet dan morgen niet met je CV langs te gaan in het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel, want modegigant Forever 21 rekruteert winkelpersoneel en visual merchandisers! Later dit jaar zullen de eerste shops van de keten geopend worden in de hoofdstad en Antwerpen. De selectie voor Brussel vindt morgen doorlopend plaats tussen 9 h 30 en 18 h, zonder afspraak. Ervaring in de mode of verkoop is vereist, en vergeet zeker je CV niet!

Schermafbeelding_2011-05-11_om_17.03.39

Alle info:

Radisson Blu Royal Hotel
Wolvengracht 47
1000 Brussels
Belgium
9 h 30 - 18 h

De selectiedag voor Antwerpen vindt plaats op dezelfde uren op Donderdag 26 mei in het Radisson Blu Astrid Hotel.

page loaded