Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ga mee naar Firenze 4 Ever

Door Patricia op 11.05.2011

Beginnende bloggers, spits je oren. Je kan namelijk een plaatsje winnen voor luxe e-tailer Luisa Via Roma's blogevent Firenze 4 Ever, dat dit seizoen voor de derde keer georganiseerd wordt. Naast de usual suspects (a.k.a. Andy, Rumi, Chiara en co...) zal ook Sofie van Fashionata als eerste Belgische blogger dit jaar aanwezig zijn. 

contest_bloggers

Wil je kans maken om mee te gaan, moet je een postje maken over je favoriete wintertrend van maximum 150 woorden en dit ten laatste om middernacht op 24 mei 2011 doormailen naar [email protected] Bij je post mag 1 afbeelding van 1MB uploaden. Tijd dus om je creatieve pen boven te halen, en wie weet zit ook jij binnenkort in Firenze! 

foto_f4e

Alle info over de wedstrijd vind je hier! Keep us posted!

page loaded