Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

So Samsonite

Door Patricia op 09.05.2011

Eind vorige week trok ik met Samsonite naar München voor de voorstelling van hun nieuwe range. Samsonite schreeuwt misschien niet meteen mode, maar wie twee keer nadenkt ziet dat iedere zichzelf respecterende fashionista nood heeft aan een goeie koffer. Die Prada shoes beschermen zichzelf nu eenmaal niet wanneer je weeral eens op citytrip gaat of naar de fashion weeks trekt. 

Samsonite-belmodo.tv5

Met het schaamrood op de wangen geef ik dan ook toe dat mijn travel buddy dringend aan vervanging toe is. Mijn vriend heeft een half jaar Barcelona overleefd, mijn periode in  Londen doorstaan en is op verscheidene lange reizen vertrokken. En braaf teruggekeerd. 

Bij het ontdekken van de Samsonite collectie donderdag besefte ik dat het dringend tijd is voor mijn oude trouwe koffer om op pensioen te gaan. Zeker wanneer je ziet hoe snel de technologie op gebied van materialen verandert. De hardschalige koffers van Samsonite zijn tegenwoordig immers gemaakt van Curv, een supersterk maar licht materiaal, ideaal om mee op het vliegtuig te nemen. Ik werd verliefd op een rood model uit de Cosmolite collectie uit 2008, dat naast praktisch ook nog eens super vrouwelijk is. Om deze laatste reden ontwierp Samsonite met de Cubelite collectie nu een "mannelijke" tegenhanger met dezelfde kwaliteiten. 

Samsonite-belmodo.tv9 DSC_1299

Die kwaliteiten werden op het evenement van Samsonite trouwens op creatieve wijze getoond, met dansers en een kleine "kermis", waarbij de sterkte van de koffers meermaals duidelijk werden. Enjoy the pictures!

Samsonite-belmodo.tv  Samsonite-belmodo.tv7
Een mini beetje sightseeing voor de show!

Samsonite-belmodo.tv8
De luxueuze lobby van de Westin Grand
samsonite_belmodo.tv14 samsonite_belmodo.tv13
Samsonite_belmodo.tv10
Indrukwekkende acrobatie
Samsonite-belmodo4
Doe eens zot! 
Samsonite-belmodo.tv2
Gerda van Sabato in actie. De Samsonite koffer krijgt verschillende hamerslagen toegediend.

Samsonite_belmodo.tv11
Koffers omkegelen in het "ballenkraam" blijkt niet mijn sterkste kant.

Samsonite_belmodo.tv12
Die van Elspeth van Glam*It daarentegen...

page loaded