Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nog meer Primark zomer

Door Michael op 07.05.2011

Nog-meer-Primark-zomer-Belmodo.tv-9 Nog-meer-Primark-zomer-Belmodo.tv-8
Nog-meer-Primark-zomer-Belmodo.tv-7 Nog-meer-Primark-zomer-Belmodo.tv-2

Primark toont je nog meer zomerspullen! Wij zijn er klaar voor, jij ook? Een deel van de zomercollectie van 2011 bij Primark kon je al eerder lezen in het Belmodo.tv-artikel Primark toont zijn zomer. Nu krijg je nog meer te zien. 

Primark komt op de proppen met een opwindende mix van kleuren, etnische inspiratie en exotische silhouetten. Sexy, speels, eclectisch en gewaagd. Kleur met heel wat felle stoffen en stoere patronen. Colour blocking is all over met een mix van heldere neotinten en tuttifruttikleuren. 

Nog-meer-Primark-zomer-Belmodo.tv-6 Nog-meer-Primark-zomer-Belmodo.tv-4
Nog-meer-Primark-zomer-Belmodo.tv-1 Nog-meer-Primark-zomer-Belmodo.tv-5

Naast kleur kan je bij Primark ook terecht voor helderwit. Toe aan de hippy bohemien stijl of toch liever de chiquere safaristijl ... de seventies zijn compleet alive! Primark is de plek om te shoppen voor een trendy maar budgetvriendelijke zomergarderobe.

www.primark.co.uk

page loaded