Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sprookjes volgens Karl

Door Patricia op 06.05.2011

Karl Lagerfeld kroop nog maar eens achter de lens. Ditmaal niet voor Magnum, wél voor de lancering van de nieuwe Chanel Cruise collectie, die maandag wordt getoond in Cap d'Antibes. De nieuwe kortfilm heet The tale of a Fairy, en in de hoofdrollen zien we een aantal usual suspects: Baptiste Giabiconi en Freja Beha Erichsen bijvoorbeeld. No surprises there!

fairy

Momenteel is enkel de teaser bekend, maar Karl (die het concept bedacht, het script schreef en de regie deed) vermoedt dat sommige mensen aanstoot zullen nemen aan zijn film. Dat kan niet anders, met elementen als  girl on girl action, gokverslaving en een topless Freja. 

Voor de sterke verhaallijn moet je niet kijken. Voor de mooie beelden en prachtige kledij wel. De volledige video zal dinsdag 10 mei te zien zijn op www.chanel.com.

page loaded