Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion Loving: Gorman

Door Tiany op 06.05.2011

Ik ben verslaafd aan het internet, kan niet zonder wifi en mijn Macbook en vertoon vaak afkick verschijnselen als ik ze even moet missen. De reden van mijn verslaving heb ik vooral te danken aan al het moois dat je in de wondere wereld van het web kan ontdekken en uiteraard kan ik het niet laten om al dat moois ook met jullie te delen. Heel wat van mijn vondsten kan je regelmatig spotten in Weekend Knack die mij al een tijdje inschakelt om reviews te schrijven over the pretty stuff out there. Maar ook via belmodo hou ik jullie graag helemaal on track of all the good things fashion.

Introducing: Gorman... een best onaantrekkelijk naam voor een verrukkelijk mooie collectie die gekenmerkt wordt door leuke prints, originele coupes en een gezonde dosis mix n' match... which you know I adore very much. Check it out en laat gerust weten wat je ervan vindt...

www.gorman.ws

gorman-01

gorman-02

page loaded