Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Uma Thurman ? Schweppes

Door Michael op 04.05.2011

Uma-Thurman-loves-Schweppes-Belmodo.tv-4

Schweppes wist niemand minder dan actrice Uma Thurman te strikken als gezicht van de nieuwe reclamecampagne. Top arty fotograaf David Lachapelle nam plaats in de regisseursstoel en een video van 1 minuut is het resultaat. Daarin speelt Thurman zichzelf tijdens een drukke persdag. Thurman wil graag Schweppes met een journalist. Maar de nerveuze journalist lijkt haar liefde voor het drankje niet helemaal te verstaan.

Uma-Thurman-loves-Schweppes-Belmodo.tv-3 Uma-Thurman-loves-Schweppes-Belmodo.tv-2 Uma-Thurman-loves-Schweppes-Belmodo.tv-1

Onder de noemer What Did You Expect? knalt Schweppes dus de zomer in met een kleurrijk assortiment aan lekkere smaakjes. De reclamecampagne toont in ieder geval bijzonder veel kleur met knallen roze, fruitig geel en fris groen als centrale tonen. Benieuwd of Thurman nu daadwerkelijk elke dag een Schweppes moet hebben. Santé in ieder geval.

page loaded