Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Triumph Inspirartion Award: straks nationale finale live

Door Angelique op 04.05.2011

Afgelopen week hebben jullie massaal gestemd voor jullie favoriete Triumph Inspiration Award ontwerp. Waarvoor dank. Sinds middernacht weten we wie de meeste Belmodo.tv stemmen dankzij jullie heeft verzameld. Maaaaaaaar we zeggen nog lekker niets...! Ja zo zijn we dan weer wel ;o)

Check hier nog een laatste keer de supermooie Triumph Inspiration Award 2011 creaties. 


TIA_finale2 TIA_finale1
van boven links naar onder rechts

Natascha Dooms: Pink Glow
Sun Mae: l' Histoire de Mélanie
Gabriella Cavanda: Mbujo-Mayi-Marriage
Tom Van der Borght: Transformama
Annelies de Meulenaere: Le Congo Paradis Perdu
Anne-Marie Mullenders: untitled
Ellen Lloyd: Emancipation

We zijn zot van deze 'award' omdat hij één en al fashion is en jonge talenten van eigen bodem in the picture zet. De lingerie ontwerpen zijn van de hand van academiestudenten en worden geshowd door Triumph ambassadrice Véronique De Kock. 

Volg straks de nationale finale Triumph Inspiration Award live op Belmodo.tv

Zo meteen showen de ontwerpers hun creaties nog een keertje live bij Galeria Inno in de Brusselse Nieuwstraat. Waar één van hen een plek tijdens de internationale finale van de Triumph Inspiration Award in Berlijn wint. Kom gewoon af of je kan vanaf 15:00 alles mee live volgen via onze video live stream, spannend!

Herbekijk de show van vorig jaar

page loaded