Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Herbekijk de Triumph Inspiration Award live stream

Door Angelique op 04.05.2011

belmodotv on livestream.com. Broadcast Live Free

 

Helemaal nieuw op Belmodo.tv is onze video live stream! Wij zorgen dat je over onze schouder kunt meekijken naar fashion van eigen bodem helemaal live. Je kon hier deze middag de Triumph Inspiration Award 2011 volgen live vanuit de etalages van Innovation in de Brusselse Nieuwstraat. 

Tom Van der Borght won niet alleen de online voting hier op Belmodo.tv... Hij palmde ook unaniem de hele jury in met zijn 'Transformama'. Hij mag met zijn creatie en model ook mede dankzij jullie naar de internationale finale van de Triumph Inspiration Award in  Berlijn!  En terecht.

TIA_tom1

Sowieso proficiat aan alle academiestudenten én natuurlijk gaat de dikste pluim naar de winnaar. Wij zijn superzot van Toms werk. Het is niet alleen heel erg 2012, jaaaaa. Zijn creatie is ook nostalgisch, let op de details... Op de riemgesp van de body pronkt een parodie versie van zijn mama in haar jonge jaren, zaaaaalig. En op de boezem van zijn body vind je een ode aan zijn oma met een knipoog naar haar kanten tafelnapjes. Fantastisch! Very well done Tom. We houden jullie uiteraard op de hoogte over zijn Triumph avontuur tijdens de grote finale in Berlijn in juli.

Herbekijk de livestream van deze middag en ontdek alle Triumph Inspiration Award creaties, enjoy!  

page loaded