Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stocksale Flush Gent

Door Michael op 03.05.2011

Flush-Fashion-Brand-stocksales-Belmodo.tv-1

Lovers van top fashion brands & urban/street merken kunnen deze week naar de Flush Fashion Brands Stocksale in Gent. Place to be is de Flush store in de Hoogpoort. De stocksale vindt plaats op woensdag 4 mei 2011, donderdag 5 mei 2011, vrijdag 6 mei 2011 én zaterdag 7 mei 2011. Deze 2de editie biedt een extreem uitgebreid en divers aanbod van fashion brands. Meer dan 250 m² shoppingruimte is tot de nok gevuld met mode voor mannen, vrouwen & kids. Alles aan uitzonderlijk lage prijzen!

Een assortiment van merken als o.a. Carhartt, Levi's, WESC, Sessun, People's Market, Gsus, Nudie Jeans, Boxfresh, Obey, Junk de Luxe, Edwin, Numph, Ichi, Indian Rose, Minimum, Humor, Modstrom & The Hunderds.

Flush Fashion Brands Stocksale
Hoogpoort 22
9000 Gent
van 10:00 tot 18:00
betalen kan cash, met bancontact of andere kredietkaarten

page loaded