Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Some winter inspiration

Door Michael op 01.05.2011


Ok bijzonder moeilijk ik geef het toe om nu al een kijkje te nemen richting wintergarderobe. Dus nog niet aan denken hoor! Tussendoor geef ik je wel al een overzichtje van enkele wanna haves voor komende herfst & winter. Vorige week mocht ik richting Fashion Club 70 om kennis te maken met de winter kledingsstukken van 2011. Laat je alvast ff inspireren!


Fashion Club 70 heeft een uitgebreid aanbod aan top brands in zijn assortiment. Denk aan Day Birger et Mikkelsen, Dondup, M Missoni, D.A.T.E., Mauro Grifoni en Paul & Joe. Ultieme favoriet voor komende winter is M Missoni met prachtige kleuren en super knappe jassen.


Favo numero dos is Dondup. Het Italiaanse merk is er zowel voor mannen, vrouwen als jonge meisjes en jongens. Sinds 1999 wordt het verkocht en de herfst- en wintercollectie 2011 is heel leuk. Edgy, minimalistisch en een tikkeltje stoer. Vrouwelijkheid combineert sterk met stoffen als jeans, wol, zijde en kasjmier. Een sterke touch aan rock'n roll met een classy uitstraling. Dondup is er eentje om te ontdekken en blijven volgen! Dan heb ik het trouwens nog niet over de opvallende maar super trendy accessoires. 


Kwamen mee de winter ontdekken @ Fashion Club 70. Anne Poelmans van Elle.be fotografeert er op los (rechts boven). Laure & Anne tonen hun beste glimlach (links onder). Bloggers united met (van links naar rechts) Stéphanie van Style Lab, Kim van Brunetteblogging & Annebeth van The Styling Dutchman kunnen de cocktails duidelijk smaken.

De herfst- en wintercollecties van 2011/2012 zijn dus veelbelovend maar nu is het eerst nog verder genieten van het goeie weer! wink

page loaded