Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Middleton draagt Sarah Burton trouwjurk

Door Michael op 29.04.2011

Kate-Middleton-Prins-William-Sarah-Burton-Alexander-McQueen-Belmodo.tv-5

Hoogdag in Londen want eindelijk is het zover Kate Middleton & prins William huwen. Eén van de grootste geheimen van de voorbije maanden is finally bekend: Kate Middleton draagt een jurk van Sarah Burton, creatief directeur van modehuis Alexander McQueen

Kate-Middleton-Prins-William-Sarah-Burton-Alexander-McQueen-Belmodo.tv-8
Kate-Middleton-Prins-William-Sarah-Burton-Alexander-McQueen-Belmodo.tv-1 Kate-Middleton-Prins-William-Sarah-Burton-Alexander-McQueen-Belmodo.tv-2

De bruidsjurk is ivoorkleurig en gemaakt van wit satijn met een lange sleep van ongeveer 2,7 meter. Over de jurk draagt ze kant, die is handgemaakt door de Royal School of Needlework. In het kant zijn bloemen met de hand ingeweven. 

Kate-Middleton-Prins-William-Sarah-Burton-Alexander-McQueen-Belmodo.tv-7
Kate-Middleton-Prins-William-Sarah-Burton-Alexander-McQueen-Belmodo.tv-4 Kate-Middleton-Prins-William-Sarah-Burton-Alexander-McQueen-Belmodo.tv-3

Het kleed is een perfecte keuze tussen hedendaagse designs en een klassieke geschiedenis die in ere gehouden moet worden. Een knappe V-hals zorgt voor een bescheiden decolleté. Het paleis heeft naar verluidt nauw samengewerkt met Sarah Burton. De ontwerpster was ook dé designer die het meest getipt was om de jurk te maken. De tiara is er eentje uit 1936 van Cartier, uitgeleend door koningin Elizabeth. 

Kate-Middleton-Prins-William-Sarah-Burton-Alexander-McQueen-Belmodo.tv-6

A dream wedding ... in a dream dress!

page loaded