Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kaiser Karl & the chocolate Baptiste

Door Patricia op 29.04.2011

Mijn Belmodo.tv-collega Michael trok pas nog naar Parijs om kennis te maken met Karl Lagerfeld in het kader van zijn samenwerking met Coca Cola Light. Nu had ook ik de eer en het genoegen om de Kaiser in levenden lijve te zien doordat hij de handen in elkaar slaat met Magnum. Eerder deze week las je al op Belmodo.tv dat Karl de kortfilms regisseerde voor de officiële lancering van het ijsjesmerk in de U.S., maar wat je nog niet wist, was dat het verhaal daar niet stopt!

karl

De nieuwe samenwerking met Magnum is iets minder voor de hand liggend dan die met Coca Cola. Wie Karl kent weet immers dat de man "lijdt" aan een grote cola light verslaving, maar dat hij al jarenlang geen suiker meer aanraakt. Dat heeft hij volgens zijn dokter ook niet nodig, zo zegt hij zelf in een interview met W magazine.

Karl7

In datzelfde gesprek vertelt hij dat hij wél fan is van de geur van chocolade, iets waar ik hem moeilijk ongelijk in kan geven wanneer ik de chocoladesuite binnen wandel die Karl ontwierp voor Magnum. Naar aanleiding van de wereldwijde "For Pleasure Seekers"-campagne van Magnum ontwierp Lagerfeld in samenwerking met chocolatier Patrick Roger een hotelkamer die zo goed als volledig bestaat uit chocolade. De kamer is gemaakt van maar liefst 10,5 ton Belgische chocolade en bevat een levensgroot beeld van Karl's darling boyfriend Baptiste Giabiconi. Hoewel Baptiste hier letterlijk om op te peuzelen is, verkies ik toch nog steeds de échte versie. Of een combinatie van de twee!

Dat Karl zich tegenwoordig zo veel met reclame bezighoudt heeft naar zijn zeggen te maken met het feit dat hij waarschijnlijk ad man zou geworden zijn, moest hij niet in de mode zijn beland. 

Karl3

Karl4

When we travel, we travel in style! Met de limo naar Parijs!

DSC_3224

Fruitig ontbijt onderweg!

Karl6

Karl10

Karl5 karl14

Karl13

DSC_3280

Karl8

DSC_3225

Karl11

Terugweg= Champagne!

De "For Pleasure Seekers"-campagne is in België gelinkt aan de lancering van de Magnum Temptation Fruit, een heerlijke nieuwe ijszonde met verschillende soorten bessen. Ideaal voor zwoele zomeravonden. Instant pleasure guaranteed!

page loaded