Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Good news van het Marie Jo front

Door Tiany op 28.04.2011

De wondere wereld van fashion heeft veel weg van een Marcolini chocolaatje; het is uiterst verslavend, soms een beetje bittersweet, ik kan er maar niet genoeg van krijgen en het plezier dat ik eraan beleef is niet te evenaren. Bovendien kan ik geen dag zonder en bezorgt het me ook elke dag weer een nieuw WOW momentje... as in today, toen ik het heugelijke nieuws kreeg dat Marie Jo weer toe is aan een nieuwe samenwerking. 

Net nu, ik een heel arsenaal aan Marie Jo undies heb aangekocht (nope, they will not be the object of an outfit post), krijg ik dus het nieuws dat niemand minder dan Veronique Branquinho zich waagt aan lingerie en dit in navolging van de succesvolle collectie die AF Vandevorst vorig jaar voor Marie Jo tekende. Wat we precies mogen verwachten is nog totaal geheim en zal pas aan pers en publiek voorgesteld worden tijdens de Academie show van Antwerpen, maar nu al ligt vast, dat wat er ook van de hand van La Branquinho zal komen me meer dan ooit zal bevallen... to be continued dus.

mariejoveronique-01

page loaded