Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mijn nieuwe Statement Necklace adoration

Door Tiany op 27.04.2011

Ik ben sinds de aankoop van mijn dierbare Mawi ketting ( www.sugarforyourcloset.com), helemaal in de ban van statement kettingen en tijdens mijn intergalactische rondzwervingen heb ik de vondst van mijn leven gedaan en meteen dan ook besteld...

ekthongprasert-02

me and my ever so adored Mawi...

Let me introduce you to het kind of Belgische (!) Ek Thongprasert, het label achter fashion designer Ek Thongprasert en juwelenontwerper Noon Passama die al een tijdje zorgen voor echt onwaarschijnlijk prachtige creaties. Ik volg het duo al een tijdje en ben nu tot over mijn oren verliefd geworden op de silicone gemstone necklaces... kon de vreugde van mijn vondst niet onder stoelen of banken steken en moest het aan de grote belmodo.tv klok hangen. De beauties zijn helaas niet te koop in België (irony), maar online bestellen kan via Olive Shoppe. Good Luck!

ekthongprasert-01

ekthongprasert03

En voor meer info en Ab Fab kleuren kan je gewoon surfen naar  www.ekthongprasert.be

page loaded