Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Angelina Jolie kiest Louis Vuitton

Door Michael op 26.04.2011

Angelina-Jolie-zoekt-Louis-Vuitton-Belmodo.tv-4 Angelina-Jolie-zoekt-Louis-Vuitton-Belmodo.tv-3 Angelina-Jolie-zoekt-Louis-Vuitton-Belmodo.tv-2

Angelina Jolie wordt volgens de Britse krant The Telegraph het nieuwe gezicht van de zomercampagne van Louis Vuitton. Hiermee stapt ze in de voetsporen van o.a. Madonna, Scarlett Johansson, Keith Richards, Sean Connery & Jennifer Lopez. Naar verluidt krijgt de 35-jarige actrice een kleine $ 10 miljoen. 

Angelina-Jolie-zoekt-Louis-Vuitton-Belmodo.tv-1

De printcampagne zal te zien zijn deze zomer in alle grote fashion magazines. Mrs. Pitt mag trouwens rekenen op een supergetalenteerde fotografe. Niemand minder dan Annie Leibovitz zal ergens in de komende weken Angelina op foto vastleggen. Jolie verbindt zich niet makkelijk aan een merk en Marc Jacobs zal dus écht alles uit zijn kast hebben gehaald om de schoonheid te overtuigen. Benieuwd naar het resultaat!

page loaded